Taxi TIlburg
Taxi Tilburg voor al uw personen vervoer regio west brabant

Over ons

Comfortabel en rechtstreeks naar het vliegveld reist u met Taxi Service Tilburg. Wij verzorgen graag uw taxis`ervice naar en van het vliegveld.

Het tarief geldt per:

Taxi 1 t/m 4p of Taxibus 5 t/m 8p dus voor één vaste prijs comfortabel op reis, En u wordt niet gecomineerd met andere klanten; wel zo duidelijk 

 

Taxi TIlburg vip Airpoirt Service

 

 

enkel auto voor max 4 personen busje meerprijs €20,-

 

Taxi Tilburg naar Eindhoven Airport

€69.00

Taxi Tilburg naar Schiphol Amsterdam Airport

€139.00

Taxi Tilburg naar Brussel Zaventem Aiport

€139.00

Taxi Tilburg naar Brussel charleroi airport

€189.00

Taxi Tilburg naar Koln Airport 

€199.00

Taxi Tilburg naar Dusseldorf Airport 

€149.00

Taxi Tilburg naar Weeze Airport 

€149.00

Taxi Tilburg naar Liege Airport Luik

€179.00

Taxi TIlburg naar Maastricht Airport 

€139.00

Taxi TIlburg Rottedam The Heage Airport

€119.00


 Airport vervoer voorwaarden:

• U dient min 3 dagen van te voren te reserveren via reservering formulier

• Extra ophaal adres € 10 per enkele reis

• Per passagier één stuk bagage.

• Het vervoer dient 3dagen van te voren over te maken, met kaart te betalen of contant aan de chauffeur te betalen, En ontvangt u een kwitantie.

• Taxi Service Tilburg verzorgt uw taxi airport vervoer in regio brabant. 

• Prijzen zijn niet geldig bij zeer slecht weersomstandigheden (Veel sweeuw, ijzel, Storm). Ook zijn wij niet verantwoordelijk bij filevorming. 

• Ook hebben we speciale tarieven voor Hilvarenbeek - Goirle - Riel - Reeshof - Gilze - Rijen - Dongen - Klein Dongen - Breda - Eindhoven -- LoonOpZand - De Moer - Kaatsheuvel - Waalwijk - Sprang-Capelle - Berkel-Enschot - Udenhout - Oisterwijk - Moergestel - Diessen - Voor ander steden kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen                 

Vliegtuig vertrektijdenHieronder vindt u relevante links voor vertrektijden van verschillende vliegvelden.     

De heenreis Bij Taxi Service Tilburg wordt u niet gecomineerd met andere klanten. Wij brengen u direkt van uw huis/bedrijf tot voor de vertrekhal. Door de speciale strook waar wij op kunnen, staat u praktisch bij de vertrekbalie. Dat bespaard onnodig gesleep met bagage en hoge parkeerkosten.De terugreisOnze chauffeur wacht op u bij het meetingpoint in de aankomsthal, uiteraard voorzien van een duidelijk bord met daarop uw naam en eventueel uw bedrijfsnaam. Houdt rekening met eventuele vertragingen van de taxi i.v.m. file vormingen. MeetingPoint Schiphol  Als u onze chauffeur of uw naambordje niet kunt vinden bij het Meetingpoint, Bel dan Taxi Tilburg 013 7777777 . Onze centralist zal u verder van dienst zijn. Wat verder voor de heenreis geldt, geldt ook voor de terugreis. U wordt niet gecombineerd met andere klanten en hoeft dus ook niet te wachten. De chauffeur zal direct naar het door u opgegeven adres vertrekken. Wel zo prettig na een vermoeiende vlucht.